Älypuhelinsovellukset

Palvelujen mittaussovellus RTDA (Real-Time Data Acquisition) on älypuhelinsovellus, joka kerää automaattisesti prosessitietoa seuraamalla erilaisiin tehtäviin tai paikkoihin liitettyjen pienten radiolähettimien lähetystä, mittaamalla puhelimen liikettä sen kiihtyvyysantureilla ja tallentamalla GPS-tietoa. Lisäksi on kehitetty useita palvelujen parantamisen liittyviä älypuhelinsovelluksia Palveluapu-nimellä.

Excel-mallinnustyökalu

Excel-mallinnustyökalu on Excel-sivusto, joka tuottaa makroillaan käyttäjän antamasta prosessitiedosta prosessikuvauksen ja liittää saadun mallin muihin laskentasovelluksiin. Muun muassa RTDA-tietoa voidaan käyttää näin prosessimallien tuottamiseen.


ROWID-sovellus

Reittioptimointisovellus ROWID (Route Optimisation with Incomplete Data) on sekä Fortran että C++ -lähdekielinen GPL-ohjelmisto yleisten kuljetusreittien optimointiin digitaalisella kartastolla.

TROD-sovellus

Reittioptimointisovellus TROD (Tree Optimisation with Incomplete Data) on sekä Fortran että C++ -lähdekielinen GPL-ohjelmisto puumaisten kuljetusreittien optimointiin digitaalisella kartastolla.
TCROWID-sovellus

Aikataulutettu reittioptimointisovellus TCROWID (Time Constrained Route Optimization with Incomplete Data) on sekä Fortran että C++ -lähdekielinen GPL-ohjelmisto aikataulurajoitteita sisältävien kuljetusreittien optimointiin digitaalisella kartastolla.